Koe ravintola luonasi.

 

“Ruokaan liittyy vahvoja makumuistoja. Niitä minäkin haluan jakaa ”

Tekijä kokemusten takana.

 

Mikko
Kokki, Yrittäjä

Olen valmistunut ravintolakoulusta 2011 ja jo sitä ennen vietin kaiken vapaa-aikani ravintoloiden keittiöissä.

Olen hakenut oppeja useistä Turun huippuravintoloista ja Tallinnasta.
Juuri Virossa kiinnostuin hapattamisesta ja erilaisista säilöntämuodoista. Parhaita raaka-aineita voi tarjota siten myös sesongin ulkopuolella.

Myös juomakulttuuri on olennainen osa ruokakokemusta.
Cocktailit, oluet ja viinit antavat ruoalle tukea ja täydentävät kokonaisuutta.
Jaan omaa tietämystäni antamalla menulle juomasuositukset, aina asiakkaiden toiveiden mukaan.

Kokki kotiin -palvelulla haluan tarjotata asiakkailleni heidän toiveiden mukaisen illallisen ja elämyksen.

“Vain parasta ja sesonkia kunnioittaen. Sitä haluan tarjota asiakkailleni .”

 
 

Minulle tärkeitä periaatteita

 

Raaka-aineet

Valmistus

Kokemus

Nauttiminen